Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
65 patchi sonrası bazı kaybolan değerler/eşyalar
Selamlar
Güncellemeden sonra karakterimde farkettiğim bazı eksiklikler var.
- 1 aylık ışık zerresi henüz süresi olmasına rağmen yok olmuş.
- Vahşiden kanlıdan biriktirdiğim direnişler ve değerlerin karşılığı kadar postaya gold gelmedi.
- Güncellemeden önce reenkarnemde aktif bulunan ve daha 6 gün süresi olan 2x tecrübe silinmiş.
Bunlara ne yapabiliriz. Ticket ile düzelecek şeyler mi yoksa bir bardak soğuk su mu bunların üzerine iyi gider
Bir de şu kuru kim artırıyorsa bi dursun artık
2.bahsettiğin konuda sana katılıyorum amblemlerimi hesapladıgımda tam olarak karşılıgını aldıgımı söyleyemem
benim reenkarnedeki x2 de kayboldu seninle aynı zamanda. herhalde onun da genel anlamda bi süresi varmış diye düşünmüştüm çünkü kulanım açısından henüz 4 günü vardı. hazır sen konuyu açmışken ben de bahaneyle aynı dertden muzdarip olduğumu belirtmek istedim =)
Merhaba
Kaybolan nesnelerinizi destek sistemine ticket atarak bildirmeniz gerekiyor arkadaşlar yardımcı olacaklardır biliyorsunuzki buradan işlem yapamıyoruz.
İyi Oyunlar.
.